FOTO: ZAMIŠLJENO – OSTVARENO: Vesna Milošević očarana energijom Njujorka!

Prije odlaska na New York Fashion Week, dizajnerka Vesna Milošević istakla je da je to veliki izazov za stvaranje nove kolekcije, kao i da joj njeno predstavljanje na ovoj prestižnoj Nedjelji mode predstavlja veliku inspiraciju za rad.

0
2144

San se ostvario, svoju najnoviju kolekciju pod nazivom Green Eve predstavila je njujorškoj publici, a Vesna se vratila prepuna pozitivnih utisaka.

“Još uvijek sam pod ogromnim utiscima od sinoć. Sve je prošlo fantastično i uspjela sam da predstavim ono što sam zamislila u kolekciji”, rekla je Vesna za naš portal.

Kolekcija za proljeće – ljeto 2017. predstavlja savremenu Evu u 21. vijeku, glamuroznu i otmenu poput holivudske glumice Eve Grin, a povezanu sa prirodnom ljepotom.

“Kada sam stvarala haljine to mi je bila zamisao, a sam Njujork inspiracija. Zaista je grad energije i ja sam fascinirana koliko se ta energija osjeća u svakom segmentu života. Moj tim i ja smo slikali na ulicama, mostovima i svim zanimljivim mjestima na Menhetnu. Tu je pripremljen katalog koji ćete uskoro moći vidjeti”, otkriva dizajnerka.

Za sam NYFW kaže da nema propusta. Sve je sinhronizovano i uigrano.

“Imate utisak da ćete jedva stići da spremite modele, odabrati najbolje kombinacije, završiti make up i frizure, ali to tako teče savršeno da sam zaista bila rasterećena. Sama revija je bila u katedrali na Menhetnu i samim tim je osjećaj bio božanstven. Logo je bio na ogromnim vratima katedrale, iznad loža i galerija. Svi osjećaji od sinoć su fascinirajući, posebno kada su modeli izašli na scenu uz muziku koju je za ovu reviju pripremio Rade Santrac, iz Srbije. Ona je zaista bitna, jer daje energiju samoj reviji. Strane kritike i pohvale prijaju, a planovi za budućnost su veliki”, sa ushićenjem zaključuje Vesna.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje