FASHION CONNECTION: Treće veče u znaku luksuznih haljina, sportske odjeće i stila osamdesetih

Večeras je održano treće veče 17. Madam Maya Fashion Connection-a u organizaciji modne agencije Mondaine models, pod pokroviteljstvom Turističke orgnizacije Glavnog grada. Večeras je ova manifeastacija promovisala modne trendove, ljepotu, umjetnost i Dvorac Petrovića, jednu od najljepših turističkih lokaliteta Podgorice.

0
3043

Zaštitna lica događaja su Anita Hadžalić, Ana Prelević i Maja Masković, oficijelni fotograf Anes Lekić (Lasso).

Poznati svjetski brend Sherri Hill novom kolekcijom  otvorio je treće veče ove modne manifestacije. Ovaj poznati brend dizajnirao je modele za aktuelnu sezonu u okviru kojih dominiraju luksuzne, večernje haljine u kojima će se svaka dama osjećati kao diva.

Premium Stars predstavlja svoja tri brenda: Gant, Polo Ralph Lauren i Lacoste.
Ove sezone, Gant se može pohvaliti velikim rasponom boja zastupljenih u kolekciji. Novitet je ženstvenija kolekcija nego inače, a za muškarce posebna linija sakoa.

Crnogorska dizajnerka Katarina Jočić predstavila je kolekciju Fam Glam inspirisanu osamdesetim godinama, odnosno dominacijom ženske elegancije i prefinjenosti u disko eri. U kolekciji preovladavaju ležerne forme, a uticaj osamdesetih oblikovan je upotrebom otkrivajućih V izreza.

SportVision je večeras predstavio novu kolekciju Nike.
Vidjeli smo idealne kombinacije za trening i trčanje, kao i sportske kombinacije za popodnevno opuštanje, a sve to u vedrim bojama proljeća.

I večeras je publika imala prilike da prisustvuje izložbi studenata druge godine Modnog dizajna, koji su inspiraciju pronašli u oblasti iz istorije slikarstva poput visoke renesanse, impresionizma i pop arta. Izložba studenataUDG-a biće otvorena na prvom spratu dvorca i za širu javnost, od sjutra 27. aprila u 18h i trajaće sljedeći dan, do 28. aprila.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje