FASHION CONNECTION: Kolekcije predstavili brendovi Akatelier i Adidas

0
3171

Na drugoj večeri 17. Madam Maa Fashion Connection-a, kolekciju je predstavila i Aleksandra Arnold ispred brenda Akatelier. Brend obuhvata luksuzne torbe koje ne biraju doba dana i godišnje doba, izrađene su od prvoklasne kože u kombinaciji sa drvetom. Torbe ovog brenda nose samostalne, hrabre, odvažne i nezavisne žene.


Adidas Performance kolekcija i dalje se fokusira na udobnost pri treningu. Osim obuće i odjeće, Adidas pruža i sav potreban aksesoar ( čarape, znojnike, bočice, torbe…)  Osim za trening, Adidas Performance predstavio je dio odjeće i obuće koja je namijenjena za nošenje prije i poslije treninga, a to je trendi lagana garderoba inspirisana treningom.
Originals je i dalje hit u svijetu mode. Superstar je i ove sezone  broj jedan. Stan Smith je tik uz njega  i  ruši sopstvene rekorde davne prodaje. Dezeni Farm kolekcije iz sezone u sezonu su sve bolji i bolji. Djetelina je i dalje simbol trendsetera.
Osim Performance i Originals kolekcije, SportVision i Adidas su predstavili i dvije kombinacije Stella MC Cartney dizajnerke – Stella Sport.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje