FASHION CONNECTION: Drugo veče u znaku romantične i elegantne kolekcije Biljane Tipsarević

0
4532
Biljana Tipsarević

 

Večeras su u sklopu druge večeri 17. Madam Maya Fashion Connection-a u Centru savremene umjetnosti Crne Gore (Dvorac Petrovića) kolekcije predstavili Biljana Tipsarević,  Akatelier,  Dejana Lukić i Adidas by SportVision. Uz prisustvo velikog broja crnogorskih medijskih kuća,  ovo veče obilježila je i fenomenalna postavka manekena na sceni, sklad šminke i  frizure, a veliku pažnju privukli su mladi manekeni i nova lica koje je iznjedrila prva profesionalna škola manekena u Crnoj Gori Catwalk. U prvim redovima smo primijetili veliki broj poznatih ličnosti iz javnog života Crne Gore.

Kolekciju pod nazivom Romantic Seduction, predstavila je i srpska dizajnerka Biljana Tipsarević kojoj su žene glavna inspiracija u modi. Nova kolekcija za proljeće-ljeto 2017. je priča o suptillnom zavođenju uz dozu romantičnog dodira koji svaka dama nosi u sebi. Modeli naglašavaju sofisticirani seksipil savremene  dame koja eleganciju nosi u stavu, a vješto koketira sa svim svojim ženskim adutima.

Biljana Tipsarević
Biljana Tipsarević

Aleksandra Arnold ispred brenda Akatelier predstavila je kolekciju torbi.  Brend obuhvata luksuzne torbe koje ne biraju doba dana i godišnje doba, izrađene su od prvoklasne kože u kombinaciji sa drvetom.

Dejana Lukić je novo lice na crnogorskoj modnoj sceni. Dejana je predstavila kolekciju  u vidu otmenih vintage modela, finim čipkama i svili, kao kontinuiranom ulaganju u kvalitet, koja je bila propraćena gromoglasnim aplauzom.

Dejana Lukić
Dejana Lukić

Adidas Performance predstavio je dio odjeće i obuće koja je namijenjena za nošenje prije i poslije treninga, a to je trendi lagana garderoba inspirisana treningom.

Večeras je publika imala prilike da prisustvuje otvaranju izložbe studenata druge godine Modnog dizajna, koji su inspiraciju pronašli u oblasti iz istorije slikarstva poput visoke renesanse, impresionizma i pop arta. Izložba studenata UDG-a biće otvorena na prvom spratu dvorca i za širu javnost, od 27. aprila u 18h i trajaće sljedeći dan, do 28. aprila.

Sjutra veče, 26. aprila, takođe ispred Dvorca Petrovića kolekcije za proljeće-ljeto 2016. prikazaće brendovi Sherri Hill, Premium Stars (Polo RL, Gant, Lacoste), Nike by SportVision i crnogorska dizajnerka Katarina Jočić.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje