FASHION CONNECTION: Biljana Tipsarević – Kolekcija romantičnog zavođenja sa ručno rađenim motivima

0
4302

U skladu sa svjetskim modnim diktatima, a nakon osam uspješno realizovanih kolekcija, koje su našle svoje poklonike među damama koje žele da istaknu svoj stil i sofisticiranost, modna dizajnerka Biljana Tipsarević predstavila najnoviju kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2017. godine na 17. Madam Maya Fashion Connection-u. Kolekcija pod nazivom Romantic Seduction je priča o suptillnom zavođenju uz dozu romantičnog dodira koji svaka dama nosi u sebi. Modeli naglašavaju sofisticirani seksipil savremene  dame koja eleganciju nosi u stavu, a vješto koketira sa svim svojim ženskim adutima.  Kolekcija je inspirisana prirodom i umjetnošću isticanja detalja kroz ručno rađene motive.

U izradi su korišćeni nafiniji materijali poput svile, viskoze i čipke, a na svakom modelu je posvećena posebna pažnja u ručnom radu u vidu veza koji je akcentovan u ovoj kolekiji što daje visoko luksuznu notu. Elegantne haljine za glamurozne događaje i neprikosnoveni kombinezoni učiniće svaku damu da se osjeća posebnom i zanosnom sa otkirvenim leđima ili suptilno dubokim dekolteom. Pored savršeno skrojenih haljina od posebnih i unikatnih materijala u kolekciji je poklonjena pažnja liniji klasičnih odijela, suknji i košulja za cjelodnevne prilike u širokom koloritu.

Biljana Tipsarević, modna dizajnerka, prvi put se predstavila srpskoj modnoj javnosti 2012. godine. Svoju prvu mini modnu kolekciju unikatnih haljina Zeitgeist, prikazala je u okviru diplomske revije odsjeka za modni dizajn italijanskog modnog instituta u Beogradu Accademia del Lusso.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje