EDITORIJAL: LAPSUS DESIGN – Vanvremenska kolekcija akromatskih tonova

0
1248

Ostavljena pozorišta, napuštene prostore, koji žive vlastitu apokalipsu, baš kao i ulicu, može oživjeti  žena sa stilom.

Ovo je kolekcija inspirisana svijetom koji više nije lijep ni topao, u kojem se ne čuje smijeh i ne nosi raskošni nakit. Baš u tim situacijama, pomalo apokaliptičnim, ženina snaga, u našem slučaju naglašena stilom, dolazi do izražaja.

Elegantna odjeća koja nije luksuzna i žene koje koordiniraju između krhkosti, mističnosti i snage su inspiracija nove kolekcije hrvatskog Lapsus design-a. Cijelu kolekciju, ženstvena, elegantna i čvrsta čine dvodjelni kompleti, top i suknja, koji odvojeno, uzdižu svakidašnji stil, a spojeni u ekstravaganciji više odgovaraju večernjoj kombinaciji. Izuzetak je jedino crna duga haljina. Modeli prate liniju tijela s elementima raskošno formiranog i naglašenog  struka i otvorima iznad grudi  i pupka koji ženstvenost prezentuju kroz eleganciju i jednostavnost s originalnim Lapsus odmakom.

Ova kolekcija, akromatskih tonova je vanvremenska: Ili ti se sviđa ili ne, kao takva ne podliježe trendovima, ni ustaljenim modnim razdobljima (proljeće/ljeto, jesen/zima), već je namijenjena onima kojima nije bitno mišljenje drugih i koji imaju viziju kako u svoj svakidašnji izgled uklopiti dio Lapsusa.

Odjeću nosi Paula Jeličić, mlada balerina, koja u ovoj modnoj predstavi igra crnog i bijelog lika (labuda), koji, možda i gubi osjećaj za stvarnost – poznata priča ispričana na drugačiji način.

Dizajner: Julija Tomasović – Lapsus design

Fotografije: Marko Mandić

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje