EDITORIJAL: Ženstvena i zavodljiva kolekcija brenda MARLA

0
660

Nova Marla kolekcija Resort 2016. vodi na putovanje u modne osamdesete, doba početaka Madone, Kajli i Sindi, Naomi, Kristi i Linde – slavnih svjetskih top modela.

Dva mlada Marla lica, Adriana i Paula, u novoj modnoj priči pod nazivom “In The Net”, dočaravaju forme, siluete i uzorke ovog razdoblja, osvježene i inspirisane modnim krokijima, ručno rađenim slikarijama i mrežama, koje pomalo podsjećaju na krijeste morskih valova. U kolekciji tako nailazimo na oversized tunike nalik haljinama, trend “cold shoulder” dekolte, formu crop top-a i kombinezona, asimetriju i cjevaste haljine s naglašenim ramenima te zavodljivim leđnim izrezima. Prate ih zavodljivi modeli pantalona i suknji na eko koži te uklopljiv nakit, izrađen od obojenog pamuka i patent zatvarača. Čitava kolekcija kreirana je s ručno izrađenim aplikacijama, a uz sve nijanse bijele, pojavljuju se i sivo/smeđa, crvena, žuta i plava kao večernja varijanta.

Kolekcija nas ne može ostaviti ravnodušnima, jer koketira sa trendovima i drskom  ženstvenošću, ističući, ali i korektno prikrivajući sve adute ženskog tijela, u skladu s trendovima osamdesetih godina.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje