EDITORIJAL: Romantično carstvo pastelnih boja Mirjane Vujčić

Nova kolekcija za proljeće/ljeto 2017 kreatorke Mirjane Vujčić nastavlja bajkovitu priču o zavodljivoj igri prefinjenosti, elegancije i romantike. Donoseći svježi dah glamura i sofisticiranosti, nova kolekcija zadržala je i prepoznatljive detalje koji su svojom autentičnošću krasili i prethodne kolekcije: kristali, ručno izrađeni cvjetovi koji padaju niz rame, kao i 3D cvjetovi pažljivo našiveni na segmente čipke, oživljavajući tako estetiku prve kolekcije Vintage, a potom Eternal i Bloom.

0
5726

 

Jednostavnost forme svakog od unikatnih modela, dopunjena nepogrešivim osjećajem za lijepo, učinili su da kolekcija proljeće/ljeto 2017 sačuva notu vanvremenske elegancije i senzualnosti. Romantično carstvo pastelnih boja, od mliječno bijele, puder roze i svijetloplave, obogaćeno je novom inspiracijom nježnih tonova mint boje, u jedinstvenoj harmoniji prepoznatljivih detalja ovog brenda.

Odraz romantične sanjarke i princeze u dugim, lepršavim haljinama nova kolekcija sačuvala je u prepoznatljivom detalju mašne, ali u izmijenjenom obliku tanke, svedene trake na pojasu, ističući još jednom ljepotu i prefinjenost kao glavne adute stila.

Neodoljivi spoj unikatnih modela i senzibiliteta koji krasi ovaj brend, uz nepogrešivu modnu estetiku ove kreatorke, probudiće u svakoj ženi duh vječite elegancije i neprolazne ljepote.

Photocredit: MarkoSovilj

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje