EDITORIJAL: ROMANTIČNE BOJE JESENI – najaktuelnije su žuta, bordo i bež

0
1807
 
Ove sezone u duhu jesenjih boja preovladavaju tople boje, kao što su bež nijanse plave, bordo, žute i zelene. Hipersenzualne i romantične haljine, suknje i  tunike u tim bojama, koje su dizajneri ukrasili na poseban način, mami nas da ih nosimo i graciozno hodamo, s obzirom da je romantično veliki epitet ove sezone.
Kompletan autfit u aktuelnim jesenjim bojama očekuje vas u robnoj kući Paradiso, koja je poznata po broju brendova koje nam mogu ponuditi. Od preko 100 brendova ove jeseni izdvajamo Artigli, Giovanni Mena i Lauru Biagiotti .
Ljubazno i profesionalno osoblje Paradisa je tu da svakom kupcu olakša izbor prilikom odabira modela. Takođe, za potpuni doživljaj jednog ovakvog modnog centra, na raspolaganju je i besplatan kafe bar, gdje Paradisovi potrošači mogu da se opuste nakon uživanja u jedinsvenom šoping iskustvu.
 
Pored dobro poznatih uslova koje kompanija Paradiso nudi svojim potrošačima ( kao što je mogućnost odloženog plaćanja i do 12 mjesečnih rata bez kamate), tim ove modne kuće potrudio da zadovolji različite cjenovne karakteristike svoje ponude, kako bi bili usklađeni sa različitim potrebama svojih kupaca. 
U skladu sa tim, Robna kuća Paradiso radi i nedeljom i pripremili su poseban vid nagrađivanja  sa dnevnim popustom do čak 20%, zato ih pratite i putem društvenih mreža, gdje će vas obavještavati koji je to tačno dan.
Pogledajte kako izgleda dio nove kolekcije.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje