EDITORIJAL: Prizvuk osamdesetih u novoj kolekciji Bojane Jovetić

Bojana Jovetić, posle uspešne prethodne dve sezone, predstavlja kolekciju za jesen-zimu 2017/18.

0
1231

Kolekcija je, kao i do sada najviše inspirisana samouverenim ženama, ali Bojana ovoga puta ima nešto svedenije komade, sa dosta klasičnih krojeva i prizvukom osamdesetih. Naramenice su novitet i preovladavaju kolekcijom. Klasična sečenja, moderne forme u kombinaciji sa detaljima 80-ih, imaju za cilj da istaknu lepotu ženskog tela.

U kolekciji Bojane Jovetić za jesen/zimu 2017/18. našle su se trendi boje ove sezone – dominiraju burgundi, plava, žuta i zelena. Crna i siva boja su, svakako, neziostavne u svakoj Bojaninoj kolekciji i, kao i ranije, s detaljima u vidu zlatnih metalnih dugmadi i metalnih zipova.

Bojana Jovetić koristi uvek izuzetno kvalitetne materijale, a ovoga puta odlučila se za kožu, bengalin sa sjanim premazima, velur, štof, žoržet i eko kožu. Kolekciju akcentuje koža visokog sjaja u zlatnoj i srebrnoj boji.

Kolekciju prati lookbook, a tim koji je radio na njemu čine:

Fotograf: Dušan Petrović
Šminka: Ena Jović
Frizura: Aleksandar Gligorievski
Model: Mina MilutinoviĆ
Muški modelii: Marko Andrić i Lazar Balaban
Stajling: Bojana Jovetić
 
Muški modeli nose odela iz najnovije kolekcije Martini Vesto by Boško, koju je prošle nedelje predstavio revijom na Belgrade Fashion Week-u.
 
Ono što sam pokušala da uradim u ovoj kolekciji je da napravim vanvremenske komade, svedene i klasične, koje ćete moći da ponesete više sezona. Osamdesete godine su mi bile najveća inspiracija, otuda i naramenice koje sam ubacila kao novitet. Poruka svim ženama koje se pronalaze u mojim kreacijama je da budu zrele, žive i ženstvene.” – izjavila je Bojana.
Novu kolekciju Bojane Jovetić možete pronaći već od danas u njenom ateljeu na Novom Beogradu u ulici Trešnjinog cveta 5.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje