EDITORIJAL: Motivi gradova na torbicama najpoželjniji su trend sezone

Ovih je dana, hrvatska dizajnerka Ivana Bičanić predstavila novu kolekciju torbica, inspirisanu gradovima, putovanjima i životnom pričom koja je pratila kroz njen rad.

0
1094

„Priča o putovanju, te sam životni put inspirisali su me u izradi nove kolekcije. Često sam putovala i upoznavala brojne zanimljive, drugačije ljude koji su ostavili traga u mom životu, upravo oni i sva ta mjesta koja sam posjetila, bili su glavna vodilja nove kolekcije“, otkriva Ivana.

Ispred objektiva zadarskog fotografa Marina Gospića u ulozi modela ovoga se puta našla majka troje predivne djece i uspješna poslovna žena, vlasnica agencije za propagandu i promociju, Josipa Lončar.

Nova ChicIB bags kampanja donosi potpuno drugačiju životnu priču. Priču o mladoj, pomalo buntovnoj djevojci koja kreće na putovanje, ali ni sama ne zna gdje… želi posjetiti nove zemlje, nove kulture, kreće odvažno i sigurno, a opet ne zna gdje će je život odvesti. Ide korak naprijed, korak nazad. Posjećuje Englesku, koju obožava; put je vodi dalje u Francusku, pa Italiju, ali i dalje ne pronalazi sebe. Španija je lijepa, topla zemlja, ali srce je vuče nazad na mjesto od kuda je krenula na svoj put, na mjesto koje zove domom. Vraća se kući kao potpuno drugačija žena, ona je ispunjena, uspješna poslovna žena, majka, kraljica. Ona je snažna i moćna, sigurna u sebe. Njen životni put ide i dalje…

„Ovo je zaista jedna posebna i lična priča. Željela sam dočarati cijeli jedan životni put žena, koje uz sve obaveze koje ih svakodnevno prate, uvijek pronalaze način da zadrže snagu i svoju unutrašnju ljepotu, a koja je danas najvažnija“, govori nam Ivana.

 

  • FOTO: Marin Gospić
  • MAKE UP: Dragana Pantić, Gaga make up
  • FRIZURE: Petar Grdović, Pero Color bar

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje