EDITORIJAL: Hrvatska dizajnerka Andrea Cmrečki predstavlja novu ‘BackToSchool’ kampanju

0
1277

Pred sam početak školske godine gdje djeca još bezbrižnost šire po igralištima, parkovima i plažama, dječji brend daVida’s predstavlja novu Back To School (BTS) kampanju. Prva kampanja ovog mladog domaćeg brenda lansirana je u proljeće i probudila je veliko interesovanje najmlađih poklonika mode i stila, te posebno njihovih roditelja. Time je dobila nove mušterije originalnog i kreativnog izražaja. Iako se sami brend na tržištu nalazi od 2010. godine, novom BackToSchool kampanjom dizajnerka Andrea Cmrečki donosi nam potpuno novu inspiraciju djecom koja karakterom i kreativnim izražavanjem razvijaju svijest o sebi i okolini. Kao i na prvoj kampanji fotografije potpisuje Zvonimir Ferina, a za zaštitna lica birana su upravo djeca koja pršte kreativnošću – sestre bliznakinje Dora i Nika, te braća Vida i David.

BTS kolekcija dizajnerke Andree Cmrečki određena je bojama i materijalima koje je koristila. Novost u ovoj kolekciji su modeli za dječake. Modeli su izrađeni od finih pamučnih blago rastezljivih materijala za ugodno nošenje. Sakoi koji se kao glavna tema, javljaju i na modelima za djevojčice tako i onima za dječake izrađeni su od pamučne felpe, bogato ukrašeni bedževima koji se mogu skidati, te zamijeniti ličnim ukrasima, zihericama, mašnama. Upravo je to glavna okosnica kolekcije; da sama djeca mogu daVida’s odjeću vizuelno mijenjati i bogatiti detaljima koji se uz model nude kao opcija. Modeli se nose slojevito i bude kreativnu maštu malih kreativaca koji vrlo lako model mogu prilagoditi svom dnevnom raspoloženju.

U izradi kolekcija Andrea uvijek posebnu pažnju pridaje udobnosti kako bi se djeca u njenoj odjeći mogla nesputano kretati, igrati.

“Kada pomislim na novu školsku godinu u septembru, prvo mi pada napamet Britanska ustrojenost i hladnoća. Tako su se i sami motivi Londona – Tea time, You ring milorde, Big Ben i Beatlese nametnuli kao odlični motivi za put u novu školsku godinu. Već čujem školsko zvono“ – sa smiješkom priča Andrea Cmrečki, dizajnerka i vlasnica brenda daVida’s.

Dugogodišnje iskustvo u modi i svakodnevno stvaralaštvo  kreatorke Andree Cmrečki brendu daje raznolikost  i izniman doprinos u kvalitetu. Ovaj brend predstavlja jedan pravi mali porodični brend.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje