EDITORIJAL: “Building Confidence” – nova Marla kolekcija koja podsjeća na snagu žene

Mjeseci, a ne sati, strpljivog ručnog rada, bili su potrebni da iz filigranskih vlakana najfinijeg konca za šivenje, nastanu čudesni prepleti mreža koji su postali detalj i dio unikatnih kreacija, nove Marla kolekcije za jesen/zimu 2016/17.

0
1106

Autorka pod nazivom kolekcije Building Confidence poručuje kako se samopouzdanje i povjerenje, grade upravo na način kao i njene mreže, strpljivim, dugotrajnim i marljivim radom na sebi, a formama ovih detalja, često asimetričnih, naglašava samosvijest i slobodni duh, toliko potrebne, da svoj omiljeni odjevni predmet s utaknutom dušom, sigurno i puni samopouzdanja ponesemo u društvo, na ulice i ovladamo atmosferom u kojoj boravimo.

Mreže su tako postale neizostavni eye catcher, koji umjesto cipela i ostalih modnih dodataka lovi poglede i zadržava ih na samim kreacijama, koje su ove sezone nadahnute osamdesetima, prostrane, ležerne, udobne, u formi jumpsuit-a, oversized džempera i suknji s naborima ali i vunenih jaknica, tunika i mekih slip haljina za razne dnevne i večernje prilike. Marla tako svojom nosivom i edgy kolekcijom spaja nekoliko ovosezonskih trendova: forme i detalje osamdesetih, pliš i mreže, u vlastitoj stilskoj interpretaciji.

Design & styling: Nives Stepinac Grgurić, Marla

Fotografije: Ratko Grgurić

Model: Doris Šebestijan

MUA: Adrijana Stojanović, Salon za sunčanje i parfumerija Master

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje