EDITORIJAL: Bojana Jovetić predstavila kolekciju za proleće-leto 2018. koji je snimila u Titovom Plavom vozu

Modna dizajnerka Bojana Jovetić, predstavlja kolekciju za proleće-leto 2018, za koju nam ujedno predstavlja i editorijal. Inspirisana nekim prošlim vremenima i modom šezdesetih godina dvadesetog veka, Bojana bira i posebnu lokaciju za snimanje ovog zaista posebnog editorijala, a to je čuveni Titov Plavi voz, kao idealan ambijent za njene najnovije kreacije.

0
1351
Istražujući istoriju mode, Bojana se ovoga puta zadržala u modi šezdesetih godina, koje su joj poslužile kao glavna isnpiracija za ovu kolekciju.
Klasični krojevi do sada su bili Bojanina glavna karakteristika, pa tako i ovoga puta nije odustala od nekih vanvremenskih modela, koji nisu strogo trendi komadi.
Kolekcija je inspirisana i posevećena damama koje vole klasiku, ali znaju i uživaju da je kombinuju sa onim što je aktuelno, damama koje uvek izgledaju zanosno i ostavljaju snažan utisak.
Boje koje je dizanerka birala za ovu sezonu, pored crne i bele, su grimizna crvena i nijanse tamno zelene boje.
Dezeni sa crno-belim tufnama, kao apsolutni trend ove sezone, kod Bojaninih modela su totalno u stilu šezedestih, primenjeni na gotovo svim odevnim komadima – od haljina preko pantalona, do suknji, sakoa i ešarpi.
Od detalja u ovoj kolekciji domninantni su zlati dugmići sa logom Bojane Jovetić, koji daju dozu elegancije svim modelima na kojima se nalaze.
I ovoga puta Bojana Jovetić koristi izuzetno kvalitetne materijale – od svile, preko štofa, hurema, američkog satena, krep žoržeta do najfinijeg pamuka.
U ovoj kolekciji dame mogu pronaći veliki izbor različitih odevnih komada: suknje, haljine, pantalone, sakoe, topove, bluze…
Tim koji je radio na editorijalu:
Fotograf: Dušan Petrović
Stilista: Vanja Pantin
Šminka: Ena Jović
Frizura: Aleksandar Gligorijevski
Video: Lazar Balaban
Modeli: Katarina Filipović Ašik, Višnja Filipović, Sonja Pavlica, Ivana Bataković, Ana Radivojević, Nataša Đurović
Kolekcija Bojane Jovetić biće dostupna već od 3. maja u njenom ateljeu u ulici Trešnjinog cveta 5.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje