Dizajner Vasilije Kovačev za dvije nedjelje oduševio dvije države!

0
2218

Nedjelja mode održana je i u Poljskoj i trajala je od 22. do 26. oktobra. Nedjelju dana prije toga, održao se i Sebia Fashion Week u Novom Sadu. Srpski dizajner Vasilije Kovačev uspio je da se predstavi na oba! Nakon što je pobrao najbolje kritike u Srbiji, Kovačev je svoju kolekciju predstavio i poljskoj publici.

“Utsici iz Poljske su stvarno fantastični! Sve je bilo veoma dobro organizovano. Bez tenzije. Bilo je baš odlično, osjećanja su i dalje pomiješana”, rekao je kreator za naš portal.

Kovačev se predstavio kolekcijom za proljeće – ljeto 2015. pod nazivom Pustinjska ruža koja je inspirisana jednom ljubavnom pričom, jednim putovanjem kroz neobuzdane predjele pustinje. Predjele koji oblikuju pustinjsku ružu i predstavlja tajanstevnost žene koja tumara pustinjom. Materijali u ovoj kolekciji su prirodni, a od boja dominira crna, kao i neutralni tonovi. Akcenat je u boji kroz detalje stajlinga.

Činjenicu da je Poljska daleko od nas u modnom svijetu, potvrđuje i Kovačev koji kaže da im je produkcija na najvišem nivou. “Odeš tamo i shvatiš koliko se mi u Srbiji patimo i samo ustvari, igramo mode”, zaključuje kreator.

Ovako je sve izgledalo na Poland Fashion Week-u!

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje