DEKORACIJA DOMA: Eksperimentišite sa bojama namještaja i teksturama zidova

0
1815

Dnevne sobe služe za relaksaciju, tako da oplemenite svoju sa svježim novim izgledom koji je idealan za opuštenje tokom ljetnjih meseci. Svježe bijeli zidovi su oličenje ljetnjeg stila i omogućiće vam da eksperimentiše sa različitim bojama namještaja i dekoracije.

Jednostavan način da se transformiše udoban zimski prostor u ljetnji je, na primjer, zamjena zavjesa, jer će one providne dozvoliti da se sunčeva svjetlost prelama kroz prozor sobe i tako učini prostor spokojnim. Zidovi od kamena zajedno sa prirodnom teksturom podsjećaju na obalu mora. Drveni namještaj, fotelje od pletenog pruća i aksesoari poput staklenih kamenčića će učiniti da se u vašoj dnevnoj sobi osjeti morski vajb. Prelijepo plavo nebo i sunčeva svjetlost može poslužiti kao inspiracija za dodavanje svijetle boje u vaš dom.

Šare su odličan način da se oživi dnevni boravak tokom ljetnjih meseci. Pokušajte da zamijenite svoje jastučnice ili tepih u cvjetne, prugaste ili geometrijske motive kako biste unijeli dosta živosti u prostoriju.


Foto: Jon Day

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje