David Beckham Bodywear H&M kolekcija

0
1224

 

Ove jeseni Dejvid Bekam uvodi nove stilove i trendove u okviru svoje David Beckham Bodywear H&M kolekcije, a fokus je i ovog puta na udobnosti i funkcionalnosti. 


„Novi komadi iz Bodywear H&M kolekcije odišu pravom energijom. Iskreno, uživam u kreativnom radu sa H&M timom, sa kojim sam se ovog puta zabavio igrajući se bojama i teksturama. Nadam se da se svima dopadaju onoliko koliko i meni“, kaže Dejvid Bekam.
Ključna nijansa sezone je plava, koja se odlično uklapa uz nijanse sive i crne, zastupljene u kolekciji. Takođe, tu su i horizontalno prugaste pantalone koje nam dolaze u crnoj i plavoj boji ili u nijansama sive.

David Beckham Bodywear kolekcija za H&M doživjela je trenutni svjetski uspjeh od svog prvog pojavljivanja u februaru 2012. godine. Fokus kolekcije je na komadima za spavanje koji su dizajnirani tako da prijanjaju tijelu, budu funkcionalni, a ujedno se odlikuju i izuzetnim stilom. Svake sezone dodati su svježi stilovi i noviteti, što čini da je David Beckham Bodywear H&M brend kome vjeruju muškarci širom svijeta.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje