CRUISE PORTER 2016: Sanja Matijević i Amina Hasanbegović predstavile kolekcije za ljeto 2016.

U sjajnom ambijentu, Klinci Village Resort-a u Luštici,  prvi put u Crnoj Gori, održana je Cruise Porter humanitarna manifestacija u sklopu koje su mnogi dizajneri iz regiona predstavili svoje kolekcije. 

0
3044

Cruise Porter 2016 je okupio dizajnere iz Hrvatske, Srbije i Crne Gore. Za ovu priliku dizajneri su predstavili autorske kolekcije za ljeto 2016. Modeli crnogorske agencije Catwalk school by MONDAINE models su luksuzne komade iznijeli uz zvuke francuskih šansona. Sa pogledom na more, gosti su uživali i u muzičkom predstavljanju poznate, jazz pjevačice, Lene Kovačević.

Publici se prva predstavila crnogorska dizajnerka, Sanja Matijević. Pastelne boje, sjajni krojevi  uz pomalo egzotičnu notu oduševili su prisutne. Kolekcija se sastojala od haljina, kombinezona i kompleta koji su apsolutno nosivi i u kojima bi svaka djevojka bila zapažena i okarakterisana kao IT girl.

Na red su dosle i dvije, poznate dizajnerke iz Hrvatske. Manuela Lovrenčić  koja stoji iza već afirmisanog brenda, Fashion Disorder, je predstavila kolekciju ljetnjih haljina, tunika i kompleta.

Hrvatski brend LUKABU je zahvaljujući dizajnerki, Marini Jerant privukao sjajne komentare, a žene su predstavljene komade već zamišljale u svojim garderoberima.

Srpska dizajnerka, Milica Tričković je nakon predstavljanja na Malta Fashion Week-u, svoju kolekciju predstavila i na ovoj manifestaciji.

Cruise Porter 2016 zatvorila je poznata, srpska dizajnerka, Amina Hasanbegović. Svaka od haljina izgledala je autentično i drugačije, kolekcija svečanih haljina koje bi se mogle ponijeti i na crvenom tepihu. Aplauz prisutnih govorio je dovoljno o uspjehu ove kolekcije.

Cruise Porter 2016 revija se izdvojila, ne samo modno-muzičkim, već i humanitarnim karakterom. Prikupljenim sredstvima, podržana je ustanova Dječijeg  Doma Mladost u Bijeloj.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje