CRNA GORA: Mondaine Models organizuje KASTING ZA NOVA LICA u Podgorici, Baru i Budvi

Modna agencija “Mondaine models“, poznata po modnim događajima „Fashion connection“, „Pal Zileri“, „Fashion show Bar“ i „Dvije ure modne torture“, i ovog proljeća je u potrazi za novim licima kojima  će „osvježiti“ modne piste u Crnoj Gori i inostranstvu. Ova organizacija, koja će od 10. do 14. aprila u Podgorici organizovati 21. izdanje Fashion connectiona, objavljuje kastinge za upis nove generacije (muški i ženski modeli starosti od 5-25 godina)  u prvu profesionalnu školu manekenstva u Crnoj Gori - „Catwalk“.

0
1730

 

 

  • Podgorica, 4. 03. 2018. u 12h (hotel ‘Podgorica’)
  •  Bar, 3.03. 2018. u 12h  (fitnes centar “Borilacki sportovi” – bivša diskoteka Holivud) 
  • Budva, 3. 03. 2018. u 17h  (‘Tre cane’)

 

Tokom trajanja programa, koji će biti realizovan vikendom u pomenuta tri grada,  predviđene su sledeće aktivnosti:

  • intezivne vježbe pravilnog hoda i držanja  uz stalni nadzor iskusnih – bivših i aktuelnih manekena iz Crne Gore i regiona
  • završna ispitna revija svih polaznika krajem mjeseca aprila 2018.
  • svečana dodjela diploma

“Sve  ove godine karekteriše nas uspjeh, jer smo ovom projektu pristupili studiozno, odnosno, sa planom i jasnim ciljem. Naši polaznici ne završavaju manekensku karijeru onda kada dobiju diplomu. Zapravo, tek tada sve počinje. Svi članovi prethodnih generacija bili su angažovani u okviru tv reklama, spotova, kampanja i revija. Veliki broj njih, putem naših kontakata sa inostarnim agentima, sada uspješno gradi karijeru širom planete. Iskreno, nije lako naći angažman za sve polaznike ali, za razliku od drugih, agencija “Mondaine models” tokom godine oragnizuje veliki broj modnih manifestacija, pa je logično da prednost pri biranju modela na kastinzima imaju nova lica koja smo sami “fabrikovali”. To nam i jeste bio cilj – osvježiti i osnažiti modnu scenu Crne Gore sopstvenim obučenim mladim snagama. Nadamo se da će i nova generacija iznjedriti buduće uspješne modele i manekene “ – ističu iz modne agencije “Mondaine models”.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje