ČETVRTI DAN SERBIA FASHION WEEK-a: Bata Spasojević napravio šou na pisti

0
2260

Veliki broj ljubiteljmode je četvrtog dana Nacionalne nedJelje mode došao da pogleda revije održane u Master centru Novosadskog sajma. A kako i ne bi, kada je program za subotu bio jako atraktivan, predstavili su se Andrea Lazzari iz Italije, Marina Mićanović, MI-RO iz Grčke, Milena Radović, Danijela Božić i Bata Spasojević

Bata Spasojević je na Serbia Fashion Week-u uspio da prevaziđe samog sebe kako odličnom modnom prezentacijom, tako i atraktivnim scenskim nastupom. Manekeni su na scenu izašli sa fantomkama i oružjem koje su uperili ka publici, a sve to je propraćeno zvučnim efektima pucnjeva. Međutim, niko u prepunoj sali nije zalegao na pod, nego su svi uživali u scenskom spektaklu koji je Bata Spasojević priredio. U izradi kolekcije dizajner se odlučio za manufakturni rad. Inspiraciju je, kao i do sada, tražio u muzici koja za njega ima posebnu vrijednost. Mogla se vidjeti nesvakidašnja muška kolekcija u pretežno crnoj boji sa crvenim detaljina.

Danijela Božić teži ka visokoj modi, a na Serbia Fashion Week-u je uspjela da, upravo takvu kolekciju približi domaćoj publici. Etno motivi su joj bili inspiracija, a odjevni komadi su namijenji snažnoj i samouvjerenoj ženi, koja u njima treba da se osjeća kao kraljica. 

Marina Mićanović je napravila značajno drugačiju kolekciju time što je uvela jarke boje. I ovoga puta je ostala dosledna po pitanju krojeva i geometrije.

Publika je imala priliku da vidi i reviju Milene Radovića predstavio se i italijanski dizajner Andrea Lazzari i grčki kreator Mi-Ro.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje