BUDVA: Otvoren najveći Cosmetics market u Crnoj Gori

0
1398

Sinoć se u Budvi otvorio najveći Cosmetics market na dva nivoa od po 400 kvadratnih metara.

Ideja o spajanju u jedan objekat parfimerije i marketa, nastala je kao odgovor na potrebe  vjernih potrošača, da na jednom mjestu pronađu sve što im je potrebno za njegu, uljepšavanje, zdravlje, djecu, kuću… jednostavnije rečeno, svakodnevne životne potrebe.
U ponudi parfimerije se nalaze luksuzni parfemski, make up i kozmetički brendovi. Posebno mjesto pripada brendovima Clinique, Este Lauder i Sisley. Širok izbor parfema pruža vam mogućnost da pronađete svoj omiljeni ili se odlučite za neki sasvim novi koji lansiraju poznate parfemske kuće. U okviru parfimerije, svoje mjesto je našao i Inglot make up korner. Inglot je profesionalni make up brend, omiljen među šminkerima i make up artistima, brend koji je prisutan danas na skoro svim modnim pistama i TV, filmskim i pozorišnim šminkernicama u skoro svim svjetskim metropolama.

U drugom dijelu, koji se nalazi sprat niže, smještena je uobičajena drogerijska ponuda, poput one u svim ostalim Cosmetics objektima, ali dopunjena igračkama, školskim priborom, sertifikovano organskim prehrambenim artiklima…

Ovo je 27. otvorena radnja Cosmetics marketa u Crnoj Gori. Budva je bogatija za još jednu drogeriju u kojoj mogu pronaći sve što im je potrebno.

Otvaranju su prisustvovale mnoge dame, ljubiteljke izloženih brendova, kao i modne blogerke Milena Pajović i Jelena Kaluđerović.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje