BOKA: Od zapuštenog rta stvorena prava bajka

Turski Rt, mjesto na kome se danas nalazi objekat Verige65, oduvijek je mamio poglede znatiželjnih turista koji su, kao i mi, opčinjeni prirodnim ljepotama Boke. Nikada ne zaboravljajući važnost očuvanja sredine, sa timom priznatih stručnjaka, napravljen je projekat koji reprezentuje spoj prirodne ljepote i moderne vizije, i danas krasi Turski Rt. Lokacija koju su godinama ružili sadržaji nedostojni Boke, danas je dom modernog objekta koji odiše snagom i ljepotom Zaliva, snažno vezan za njegovu obalu iz koje izranja.

0
1441

Tokom stvaranja objekta Verige65, napravljena je odlična rekonstrukcija nasipa kojeg su nekada, nedolično lijepoj Boki, činili smeće, otpaci, grafiti.
Zajedno sa brojnim lokalnim partnerima, napravljena je kompletna promjena izgleda prostora zahvaljujući uređenju terena, asfaltiranjem novog parking prostora i ozelenjavanjem površina oko objekta.


Poseban fokus je bio na uređenju svetionika i njegove okoline kao i samog pristupa istom, ali i obezbjeđivanje sigurnosti kroz postavljanje adekvatnih instalacija i dotoka vode. Na kraju, do potpune modernizacije prostora došlo je uvođenjem optičkog kabla.

Od samog početka kao i tokom planiranja i sprovođenja realizacije projekta Verige65 postojali su brojni izazovi u cilju očuvanja prirodnog ambijenta i jednog od najljepših mjesta u Crnoj Gori.
Pažljivo odabrana ekipa stručnjaka radila je svakodnevno na najadekvatnijim rješenjima i danas na mjestu Turskog Rta imamo moderni objekat Verige65. Urađen u staklu i ispod nivoa puta, ovaj objekat pruža pregledan i čist pogled na znameniti Perast i obližnja ostrva, Gospa od Škrpjela i Sv. Đorđe.

U timu od 15 ljudi, koji već sada raste, 90% zaposlenih dolazi iz Boke i nestrpljivo očekuju goste sa kojima će dijeliti lijepe priče o Boki i Crnoj Gori, u ovom divnom ambijentu.

Od nekada zapuštene i zbog toga neugledne lokacije, došli smo do mjesta koji šalje najljepšu sliku o Crnoj Gori.

Verige65 su spoj modernog koncepta koji je prirodno uklopljen u prekrasno okruženje Boke. Nakon što svoje vozilo parkirate na prostranom, uređenom parkingu ili svoje plovilo vežete za dok tik ispred restorana, stručno i nadasve ljubazno osoblje će vas ugostiti.

Sigurni smo da već znamo koja je vaša sljedeća destinacija!

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje