BLOG: Women’s day

1
4224

“Women are meant to be loved.”

Zdravo svima!

Ja sam Bojana Rmandić, prije četri mjeseca pokrenula sam svoj fashion blog. Cilj pokretanja mog bloga bio je da pokažem djevojkama i ženama ideje oko oblačenja i šopinga. Ovo je moj hobi, pokrenula sam modni blog, jer mi je to sve izgledalo jako interesantno i do sada je ostalo tako. Volim blog da nazovem svojom dnevnom oazom kreativnosti. Na početku sam otvorila Instagram profil, kao i većina mojih vršnjaka počela sam da postavljam fotografije i došla na ideju da to podijelim sa svima kao priču, ne samo jednu fotografiju na Instagramu. Drago mi je što ćete i vi biti dio ove priče.

Pa da počnemo!

Naravno da je svaki dan pravi da svojim dragim damama, bilo da je to vaša supruga, sestra, majka ili možda baka, poklonite neku lijepu riječ ili pružite pažnju. Možda se godinama obilježavanje ovog praznika svelo samo na kupovinu poklona ili cvijeća, pa se pravi razlog zašto je Osmi mart – Dan žena, malo bacio u sjenku. Vrlo dobro znamo da je ženama trebalo dosta vremena i rada da dostignu položaj kakav danas imaju.

Većina žena na ovaj dan očekuje poklone, neke od njih ne pridaju značaj ovom datumu, smatraju da jači pol treba da ih obasipa pažnjom bez obzira na povod i dan. Po mom mišljenju nije bitna vrijednost poklona, važno je da je od srca i sa ljubavlju. Moja porodica, prijtelji i saradnici učinili su za mene ovaj dan posebnim i doprinjeli da se ja osjećam posebnom i voljenom. Usrećite , učinite i vi nekoga posebnim.

Happy woman’s day!


Fotografije: Milan Senić

Bojana Rmandić – Bosfashionblog.com

1 KOMENTAR

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje