BLOG: Povratak u svet Roberta Doisneau-a

0
1942

“There’s something strange and powerful about black and white imagery.” Stefan Kanfer

Ponekad se svet čini lepšim i romantičnijim mestom kada ga posmatramo kroz crno beli objektiv. Ona tajna veza između ljudi se nekako uvek više oseti kada su ti momenti uhvaćeni na crno belim fotografijama.

Kroz njih se projektujemo  u starija vremena, najlepše periode naših roditelja, baka i deka, i tada možda poželimo da smo i mi bili deo tog vremena.

Pariz je prosto savršeno mesto za povratak u taj crno beli svet, svet Roberta Doisneau-a, pa makar i samo stavili crno – beli filter na ove naše šarene fotografije.

Kroz sledećih par minuta, uživajte u crno belom Parizu, zamišljajte tango na keju kraj Sene, ispijanje kafe u pariskom bistrou sa šeširom na glavi, ulične svirače, devojke sa cvećem i Parižane svih starosnih dobi sa bagetom u ruci i beretkom na glavi. Za potpuni ugođaj, naravno malo jazz-a!

Uživajte!

Mlle M <3

PARIS

Za one kojima se svideo ovakav Pariz, najlepše fotografije Roberta Doisenau-a možete pogledati na http://www.robert-doisneau.com/en/portfolios/1919,paris-tour-eiffel.htm

PODIJELI
Prethodni članakStil dana – 06.03.2015.
Sledeća stranaDUBAI: Hotel u obliku polumjeseca
Mlle M
Dream Big and put your pinky glasses on!!! 'Cause the world can be everything u want it to be! ♥ -J.Lennon- "Imagine" https://www.youtube.com/watch?v=L7IP4UlXvG8

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje