BLOG: My everyday face routine (VIDEO)

0
985

naslovna according

Nateraše me opet da snimim video. Vidim da u poslednje vreme sve cešće devojke snimaju, što je super, jer em što one ne moraju da kuckaju, em što vidimo sve uživo, em što je zanimljivije gledaocima.:)

Ja sam tako imala želju da snimim video u svom novom stanu, jer mi je bas leeepo i eto, iako se ne vidi ništa od stana, ja sam srećna, jer imam oko sebe dobro svetlo i ostale uslove za rad.

Prošle nedelje sam imala snimanje, takođe u stanu, koje možete pogledati na mom sajtu www.veradimov.worpdress.com .

A sada da pređem na konkretne stvari. Video sam snimila kako bih se pridružila koleginicama blogerkama i prikazala vam kako ja tretiram svoju kožu svakodnevno. Mislim da dosta devojaka ne shvata ozbiljno negu i cišćenje, već se samo fokusira na šminku, što je loše. Ćišćenje je jako bitno, a ja sam pokazala da i uz jeftine preparate kojih nema puno možete očistiti lice i spremiti za šminkanje.

face routine

makeup routine

Eto, kao što i u videu kazem dva puta, nadam se da vam se dopada ovo što danas delim sa vama i ukoliko imate neka pitanja ili želje, slobodno pišite, zanima me šta vi mislite.?

Sledeće nedelje je moj blogorođendan, pa smišljam čime bih mogla da vas obradujem! Budite u pripravnosti, poklončići se spremaju?❤

Kliknite na LINK i gledajte na youtube! ?

video according to vera

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje