BLOG: More i ja

0
1456

Fotografija – Radoje Burzan Inst/radoje.burzan

Hair and make up –  La Pulchra – Institut de Beaute Podgorica

Lokacija – Restoran “VOLAT“- Šetalište Iva Vizina Tivat ( inst /restourantvolat)

Postoji neka neobjašnjiva veza između ove Milene i mora,  neraskidiva ljubav čije jačine postaneš svjestan tek kada sebe uskratiš svakodnevnog napajanja tom energijom.

Kada me uhvate nemiri koju uznemire moj svemir, kada svojoj duši, tijelu dam više junk food-a jedino što može da me vrati u vinklo je energija i smiraj koju dobijam od mora.

More je moj najveći saveznik za sklapanje mira kada moji nemiri i uzavrele strasti vrše genocide nad svim očekivanjima i nadanjima.

Ljeti je to fenomenalna terapija plutanja. To su momenti kada moj mozak prestaje da bude usresredjen na sve sto dolazi spolja i fokusira se samo na unutrašnji mir i na zvuke iz mora. Mir koji vam može dati vaše tijelo ljekovitije je od svih psihoterapija, tag lava iznad vode dok tijelo pluta i to stanje “međ javom i međ snom”  za mene je najbolji oporavak posle svih stresnih situacija. Zimi… zimi je to šetnja pored mora ili bilo kakav boravak pored mora. To su momenti kada moje  nesigurnosti ubijam realnom slikom o sebi, kada pokvarena od bola i sluđena od sumnji i ljudi ipak dam krila željama.

Možda će vam ove slike najbolje pokazati ono što sam vam u par redova htjela prikazati, jer trenutno mi je inspiracija ubijena ili ovim retrogradnim Merkurom ili birokratijom činovničkog posla. Ova savršena haljina u kojoj su isprepletane boje strasti je nešto što najbolje opisiuje mene u fazama mojih nemira i ludila, koliko god izgledala utučeno to je ujedno i jako seksispilno. Nemiri koji su produkt isprepletane strasti i strahova najbolje oslikava ova modra crvena sa isprepletanim nijansama ljubičaste i narandžaste. Ljubičasta kao boja bola i modrica koje sami sebi nanosimo tako što bespotrebno lomimo svoju sreću  i narandžasta kao vatra koju bljujem kada se slomim bespotrebnim sumnjama.

Ovaj fenomenali ambijent  koji smo iskoristili za slikanje je terasa restorana Volat, koji se nalazi u marini Kalimanj u Tivtu. Poseban pečat  ovom restoranu daje spoj starog ribarskog  Tivta i ovog  novog modernog i luks. Vjerujem da ćete posjetom ovom restoranu udovoljiti svim svojim čulima uživajući u specijalitetima domaće, ali i internacionalne kuhinje u veoma raskošnom ambijentu.

Pored vizuelnog, ovaj restoran pruža i potpuni gastronomski užitak. Jelovnik obiluje bojama i veoma raznolikim ukusima koji definitivno obećavaju. Na slikama možete vidjeti djelić toga.

Dress – Marina Rinaldi

Shoes – My shoes Podgorica 

accessories. Drogerija Dama (Ulica: Slobode br.61 )

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje