BLOG: Četiri modela naočara koje ćete obožavati

0
4232

 

Pored torbi i satova, naočare spadaju u jedan od mojih omiljenih modnih aksesoara koji je nezaobilazan dio svake kombinacije nezavisno od doba godine. One često daju glamuroznu notu, čak i kežual kombinacijama. Kako se trenutno nose svi stilovi, na vama je samo da odaberete one u kojima se osjećate najbolje i koje vam se najviše dopadaju.

Hipi stil je ponovo ušetao na modnu scenu, a sa njim round modeli naočara sa kojima su koketirali mnogi brendovi, svako od njih napravio je svoju varijantu okruglog modela, prilikom čega su zadržali stil i prepoznatljivost brenda. Možete kupiti one najosnovnijeg oblika ili se opredijeliti za redizajnirane, modernije. Pored klasičnog metalnog okvira, najčesće zlatnog i srebrnog, nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za šareniji okvir.

Model iz Optike Mirković- Gucci

Fotografije- Milica Radovanović

Bo’s fashion- http://bosfashionblog.com/magnetic-eyes/

Instagram- (__bojanarmandic__)

Kada su naočare za vid u pitanju, već nekoliko sezona apsolutni hit su tzv. štreberski modeli. Sa ovim modelima lice dobija ozbiljan i intelektualan izraz, pa ne čudi što ih prije svega obožavaju osobe koje žele da izgledaju pametnije. Osim toga, odlično stoje ženama koje imaju uži oblik glave. Veliki okviri omogućavaju da oči dođu do izražaja.

Modeli iz Optike Mirković- Celine and Christian Lacroix

Šminka- Modni studio Kaya

Fotografije- Milica Rdovanović

Bo’s fashion- http://bosfashionblog.com/magnetic-eyes/

Instagram (__bojanarmandic__)

Brend Max&Co je izdao nove modele naočara kojima prikazuje putovanje savremene žene kroz novu urbanu sredinu. Nova kolekcija bogata je bojama. Na fotografijama možete vidjeti jedan od novijih modela ovog brenda. Ovaj model daje glamuroznu notu vašoj kombinaciji i možete ih vrlo lako kombinovati i u kežual kombinacijama.

Model iz Optike Mirković- Max&Co

Fotografije- Milica Radovanović

Bo’s fashion- http://bosfashionblog.com/magnetic-eyes/

Instagram- (__bojanarmandic__)

 

” Everything is pretty simple. Just try a different way to watch. “

Bo’s fashion-  http://bosfashionblog.com/

 

 

 

 

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje