BEOGRAD: VI Balkan Art Fashion Event od 14. do 16. juna

0
1166

 

Šesti BAFE – Balkan Art Fashion Event održava se od 14. do 16. juna i obuhvata tri dana revija u jednom beogradskom klubu, kao i zanimljiv prateći program. BAFE će okupiti više od 30 mladih modnih dizajnera iz regiona, odabranih na konkursu. Cilj manifestacije je da stručnu i širu javnost upozna sa stvaralaštvom mladih autora i pruži im podršku u promovisanju svog rada.

Na ukupno devet revija svoje kreacije će predstaviti autori odabrani na regionalnom konkursu, na koji je tokom mjesec dana pristiglo je više od 100 radova.

 

BAFE je u pet prethodnih izdanja okupio gotovo stotinu mladih stvaralaca i prikazao njihove kreacije i talenat u okviru više od osamdeset pojedinačnih i grupnih revija. jPosljednje izdanje Balkan Art Fashion Event-a izazvalo je veliku pažnju autora iz zemalja okruženja, zbog čega je BAFE tim odlučio da platformu podigne na regionalni nivo.

“Balkan Art Fashion Event“ modna manifestacija nastala je sa idejom da promoviše prvenstveno domaću, a zatim i regionalnu modnu scenu i pruži šansu mladim, nedovoljno afirmisanim, dizajnerima da prikažu svoj talenat kako stručnoj, tako i širokoj publici. BAFE posebnu pažnju posvjećuje pomaganju razvoja onih autora koji modu i odjevanje ne shvataju samo kao industriju, već i kao svojevrstan umjetnički izraz, performans koji se odvija jednako na modnoj pisti i na ulici.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje