BEOGRAD: Savez frizera i frizerskih klubova Crne Gore opravdao očekivanja!

0
1255

 

Savez frizera i frizerskih klubova Crne Gore nastavio je da niže uspjehe na takmičenjima. Naime, na nedavno održanom takmičenju u organizaciji Saveza frizera Srbije, crnogorski predstavnici ostvarili su zavidan plasman.

Wedding hair days takmičenje i seminar, u Beogradu, održani su 19.02.2017. Učesnici su bili frizeri iz Italije, Mađarske, Rumunije i svih zemalja bivše Jugoslavije. Naši mladi frizeri Luka Bulatović (16), Marija Bulatović (17) i Dajana Lalić (15) istakli su se u jakoj konkurenciji i skrenuli pažnju na talenat koji posjeduju.

Luka Bulatović je osvojio 1. mjesto u kategoriji Muška frizura za vjenčanje – juniori, Marija Bulatović je osvojila 1. mjesto u kategoriji Svadbena frizura za žene – juniori, dok je mlada Dajana Lalić u istoj kategoriji zauzela 6. mjesto.

Na prestižnom seminaru bilo je deset predstavnika Crne Gore, a među njima na čelu tima Zoran Vukčević, zatim Slavica Vukčević, Rašid Brzać, Ivan Vukčević, Dragan Andrijašević, Ivana Tatar, Zorana Vukčević i Dragan Marović. Neki od njih su bili u ulozi trenera, a neki u ulozi žirora na ovom takmičenju.

Bravo mladi ljudi!

 

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje