BEOGRAD: Premijerno predstavljena STUDIO SS16 kolekcija za urbane dive

Nina Janković, Jelena Gavrilović, Bojana Jovanovski i Marija Ćurčić prve su ponijele odabrane komade dugoočekivane H&M kolekcije za proljeće/ljeto 2016.

0
1877

Mlade glumice Nina Janković i Jelena Gavrilović, teniserka Bojana Jovanovski i foto-model Marija Ćurčić sinoć su predstavile Studio SS16 kolekciju za proljeće/ljeto 2016, na gala događaju u H&M prodavnici u Beogradu. Riječ je o modelima namijenjenim urbanim divama koje uvijek tragaju za avanturom, a koje su mlade i atraktivne promoterke premijerno predstavile pred beogradskim ljubiteljima mode.

Kolekcija, čiji su odabrani komadi prvobitno prikazani na Pariskoj nedjelji mode, a koja će se od danas naći i u prodaji u 200 odabranih H&M prodavnica u svijetu, privukla je i veliki broj zvanica, među kojima su bili i Ana Stanić, Vanja Bahilj, Bojana Stefanović, Andrijana Borković, Nina Kolundžija i drugi.

Ambasadorke kolekcije

Nina Janković, poznata po besprekornom i jedinstvenom stilu, ističe da je zahvaljujući hrabrim eksperimentima i igranjem sa šarama i nijansama žute, crvene, zelene ili prljavo bijele, svaki model iz kolekcije originalan i nesvakidašnji.

“Oduševljavaju me boje koje izgledaju kao da su blago izblijedele na suncu. Zahvaljujući njima, svaki komad djeluje autentično – kao da već ima neku priču iza sebe i nosi pregršt uspomena. Upravo ovakvi modeli svakoj odjevnoj kombinaciji daju pečat i kreiraju stil”, kaže mlada glumica.

Jelena Gavrilović, slaže se sa koleginicom i dodaje da sjajnu kombinaciju boja prati još bolji odabir materijala.

“Nevjerovatno je koliko odjeće je izrađeno od čiste svile ili najfinije kože… Tu su i platno i pamuk, koji ne samo da fantastično prijanjaju uz tijelo, već su i izuzetno prijatni za nošenje. Posebno me raduje što je veliki broj modela izrađen u prepoznatljivom H&M stilu – od organskog pamuka”, priča Jelena.

Za teniserku Bojanu Jovanovski najveća prednost ove kolekcije je spoj funkcionalnosti i ženstvenosti – sportske i elegantne odjeće.

H&M je ostao dosljedan u kreiranju udobne i glamurozne odjeće za djevojke koje su uvijek u pokretu i istražuju. Dopada mi se što odjeća u potpunosti odgovara mom aktivnom načinu života – mogu da je spakujem za samo nekoliko minuta i krenem u novu avanturu”, objašnjava Bojana.

Kolekcija će od danas biti dostupna u odabranim prodavnicama i na H&M sajtu.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje