BEOGRAD: Otvoren 28. Fashion Selection raskošnom kolekcijom Irene Grahovac

Revijom Irene Grahovac  u hotelu Crowne Plaza u Beogradu otvoren je 28. Fashion Selection. Pred prepunom salom hotela, u kojoj se tražilo mjesto više, Irena  je prikazala kolekciju Contra. 

0
2271

Dizajnerka Irena Grahovac ponovo je pokazala zašto već godinama nosi epitet dive među našim modnim dizajnerima. Revija koju je priredila u okviru Fashion Selection-a, izazvala je oduševljenje svih prisutnih.

 “Presrećna sam, jer reakcije koje sam dobila posle revije su zaista predivne. Ovo je nova modna linija Kontra, koju sam upravo pokrenula i koja će ići u posebnu distribuciju. Dakle, nju nećemo distribuirati kroz Irena Grahovac radnje, nego ćemo otvoriti nove za Kontra liniju.  Moda sedamdesetih i osamdesetih  je meinstrim za sljedeću sezonu. U ovoj novoj kolekciji zastupljene su zvoncare, A krojevi, krzneni okovratnici, kaputi od krzna, prsluci A kroja, krznene torbe. Pretežno sam koristila plemenito krzno, a od boja su korišćeni tonovi zemlje i neizbježna crna”, objašnjava modna dizajnerka i dodaje da pored toga što joj je važno da u svojim modelima ostavi lični autorski pečat, kao neko ko već dvije decenije vodi ozbiljan biznis, trudi se da isprati i svjetske trendove. “Milanski sajam kože i krzna odlično je pokazao šta je to trend za narednu sezonu. Tendencija je da plemenito krzno potiskuje montone. Uostalom, ako pogledate revije ozbiljnih svjetskih dizajnera za sljedeću sezonu, svi su koristili plemenito krzno, pa makar u detaljima. Toga sam se i ja držala.”

Modna revija Irene Grahovac privukla je ogroman broj posjetilaca: pripadnika sedme sile, poznatih ličnosti, modnih blogera, ljubitelja mode. Ireni su podršku  pružili Nada Macura, Goca Tržan, Leontina, Jelena Gavrilović, Biljana Lukić i Ognjan Radivojević, Tamara Bakić, Dragana Ćosić, Boško Jakovljević.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje