BEOGRAD: BOJANA  JOVETIĆ svojom prvom kolekcijom ODUŠEVILA publiku!

Bojana Jovetić je novo ime na domaćoj modnoj sceni, a svojom prvom revijom i kolekcijom sinoć je oduševila sve prisutne u klubu Drugstore u Beogradu, gdje je održana ova revija.

0
2055

 

Iako se prvi put predstavila beogradskoj modnoj publici, Bojana je ovaj zadatak odradila po visokim standardima: zahtjevna i maštovita scenografija, kratki film autora Nemanje Novakovića, kao savršen intro za reviju, animacija inspirisana njenim kreacijama i više od trideset izlazaka, što je sigurno jedan ozbiljan početak.

Pod kreativnom direkcijom studija DesignBüro Bojana Jovetić je na vrlo zanimljiv način predstavila svoj višemjesečni rad kroz kolekciju koju je simbolično nazvala First Temptation.

Bojana Jovetić

Interesovanje za ovu reviju je bilo izuzetno, a u prepunom klubu pored brojnih predstavnika medija, mogle su se primijetiti mnoge ličnosti iz javnog života, koje su došle da pruže Bojani podršku (Marina Tadić, Dragana Mićalović,  Vladan Savić, Vladimir Božović, Jelena Trifunović, Nenad Radujević, Ines Janković i mnogi drugi).

Dragana Mićalović - glumica
Dragana Mićalović – glumica
Marina Tadić - pjevačica
Marina Tadić – pjevačica

Već sledeće nedjelje, Bojana će ovu kolekciju prikazati u Podgorici  u okviru manifestacije Fashion Connection.

Sredinom novembra ove godine, Bojana Jovetić otvara i svoj show room – ATELIER BOJANA JOVETIĆ, na Novom Beogradu (Trešnjin Cvet 5) gdje ćete moći da pronađete sve Bojanine modele.

O kolekciji:

Kolekcija “First Temptation” je posvećena ženama koje vole izazov, koje ne vole pravila i uživaju u tome da budu različite. Vođena motom ‘’Ne znaš dok ne probaš’’, Bojana Jovetić je svoju prvu kolekciju posvetila uprvo damama koje vole da eksperimentišu, da spajaju nespojivo, koje vole da se igraju, u skladu sa svojim raspoloženjem i određenim prilikama.

Kolekciju čine najrazličitiji odjevni komadi – suknje, haljine, pantalone, košulje, kaputi, u modernim formama i sječenjima u kombinaciji sa vanvremenskom klasikom.

Od materijala je koristila kožu, pliš, svileni muslin, šantug svilu, elastični keper sa sjajnim premazima, lamirani keper, kamel, kašmir trikotažu u aktuelnim bojama i dezenima

Kroz kolekciju se provlače metalni zipovi, ukrasni “nakit”, dugmad, nitne i metalna dugmad.

Bojana Jovetić je rođena u Podgorici, a osnovne i master studije zavrsila je u Beogradu.

 Ljubav prema modi navela ju je da tri godine nakon završetka studija upiše kurs dizajna na institutu Callegari, u sklopu Akademia de Lusso u Beogradu. Na istom institutu, diplomirala je image consulting.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje