BEOGRAD: BOJANA  JOVETIĆ sinoć otvorila svoj modni atelje

Bojana Jovetić, mlada modna dizajnerka koja se u oktobru prvi put predstavila domaćoj modnoj publici i oduševila revijom u klubu Drugstore sinoć je otvorila vrata svog modnog ateljea, u ulici Trešnjinog cveta 5, u Beogradu. 

0
3357

 

 

Pored svih modela iz kolekecije ‘’First Temptation’’, Bojana je za ovu priliku pripremila mini kolekciju haljina, koje su sve unikati, i koje je namijenila damama za svečane prilike.

 Među mnogobrojnim damama koje su sinoć došle da podrže Bojanu, bile su i koleginice, modne dizajnerke Milica Opačić i Ines Janković.

Bojana Jovetić i Ines Janković
Bojana Jovetić i Ines Janković

 Bojana Jovetić svoju prvu kolekciju posvetila je ženama koje vole izazov, koje ne vole pravila i uživaju u tome da budu različite. Vođena motom ‘’Ne znaš dok ne probaš’’, Bojana je imala u vidu upravo koje vole da eksperimentišu, da spajaju nespojivo, koje vole da se igraju, u skladu sa svojim raspoloženjem i određenim prilikama.

Bojana Jovetić je rođena u Podgorici, a osnovne i master studije zavrsila je u Beogradu. Ljubav prema modi navela ju je da tri godine nakon završetka studija upiše kurs dizajna na institutu Callegari, u sklopu Akademia de Lusso u Beogradu. Na istom institutu, diplomirala je image consulting.

 

ATELIER BOJANA JOVETIĆ od 22. decembra nalazi se na adresi Trešnjin Cvet 5/ lokal 8, na Novom Beogradu, gdje ćete moći da pronađete sve Bojanine modele.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje