BELGRADE FASHION WEEK: Kolekcija Bojane Jovetić publiku ostavila bez daha!

BOJANA JOVETIĆ, modna dizajnerka, koja je svojom prvom revijom u oktobru 2016. godine privukla pažnju modne publike i medija, u okviru druge večeri Belgrade Fashion Week-a prezentovala je kolekciju za proljeće/ljeto 2017, za koju je nagrađena velikim aplauzom!

0
1485

Kolekcija nosi naziv  Something About Her i posvećena je romantičnim damama, koje su prihvatile njen ”izazov” iz prethodne kolekcije, i koje su se prepoznale u njenom radu, smjele u svom modnom izrazu. Karneri, kao neizbježan trend ove sezone, najupečatljiviji su detalj kolekcije. Različitih materijala i boja aplicirani na suknjama, bluzama i jaknama, dio su ove romantične priče koju čine još i lepršave haljine, kratke suknje, jakne, pantalone, košulje.

Ono čime se dizajnerka posebno ponosi su pažljivo izabrani i izuzetno kvalitetni materijali. Pored svile, kože i viskoze, Bojana uvodi teksas i to u bijeloj boji i srebrno – sjajnoj boji, keper sa visokim sjajem, kuper, i neizbježne metalne zipove.

I ova kolekcija Bojane Jovetić vrlo je nosiva, sa velikim izborom komada koje devojke mogu da kombinuju u različitim varijantama u zavisnosti od raspoloženja i prilike.

Mnogobrojnu publiku na reviji činile su upravo dame, a revija je ispraćena velikim aplauzom.

Reviji je prisustvovao veliki broj javnih ličnosti, među kojima su: Anđelka Prpić, Ana Stanić, Marina Tadić, Lena Bogdanović, Ashok Murty, Sara Jovanović, Bojana Janković i Ivana Škorić, Boba Latinović, Marija Tarlać, Aleksandra Jeftanovic…

ATELIER BOJANA JOVETIĆ nalazi se na adresi Trešnjin Cvet 5/ lokal 8, na Novom Beogradu, gde možete da pronađete sve Bojanine modele.

Foto: Đorđe Tomić

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje