BEČIĆI – TURNIR U POKERU: Nagradni fond od milion eura

U prestižnom bečićkom hotelu Splendid počeo je veliki poker turnir u igri Texas holdem, sa nagradnim fondom od milion eura. Ovo svojevrsno sportsko nadmetanje, u kojem učestvuje veliki broj najboljih takmičara iz cijelog svijeta, traje do 25. juna, a glavni turnir počinje 21. juna sa nagradnim fondom od čak 500.000 eura.

0
1017

 

Do sada je održano preko dvadeset turnira u kojima su učestvovali takmičari iz Sjedinjenih Američkih Država, Rusije, Kine, Srbije, Crne Gore, Rusije, Turske, Ukrajine, Belorusije, Libana, Izraela, Kipra, Italije i drugih zemalja. Organizatori turnira su Merit poker, Party poker, EAPT i Džek pot. Učesnici takmičenja dobili su povoljne vacancy pakete u hotelu za vrijeme trajanja turnira pa osim takmičenja i zabave na turnirima organizovane su cjelodnevne zabave, ne samo za igrače već i za njihove porodice. Dnevne zabave na plaži i bazenima, sportske aktivnosti, večernje žurke na krovu hotela samo su dio ponude. U ovom takmičenju učestvuju najbolji igrači poznati kao laureati velikih nadmetanja, a svakog dana turnira učestvuje oko trista igrača. Fond za učesnike od 1.000.000 eura obezbijedili su Džek pot i Net Montenegro. Texas Holdem Poker je najpopularnija i najzahtjevnija vrsta pokera (igra sa kartama), koja se zasniva na matematičkim analizama kombinacija karata. Ovu igru uglavnom igraju ljudi visokih intelektualnih sposobnosti. Među najpoznatijim svjetskim igračima su ugledni univerzitetski profesori sa Harvarda i prestižnih ruskih i londonskih visokih škola, piloti, inženjeri i matematičari. Texsas Holdem je idealan za strateške i matematičke analize zbog činjenice da svaki igrač kombinuje svoje dvije karte sa pet zajedničkih. Jednostavnost pravila i popularnost nadahnuće su za brojne knjige u kojima se preporučuju najbolji načini korišćenja igara za testiranje intelegencije i održavanje intelektualne kondicije.

Veliki poker turnir u Bečićima podigao je nivo turističke ponude i privukao veliki broj visokoplatežnih gostiju zbog čega budvanski hotelijeri i ugostitelji zadovoljno trljaju ruke.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje