Barbike bez šminke postale hit na internetu!

0
2309

Sigurno se svi sjećate lutkica sa kojima ste se igrali kada ste bili djeca; savršene proporcije, besprekorna lica, hrpa šminke i seksi odjeća. Je li to zaista primjerena igračka za djevojčice?

Upravo to se zapitala Sonia, kreatorka ‘drugačijih lutaka’ pod nazivom Tree Change Dolls. Ona je odlučila da podari pravi makeover ovim lutkama: alkoholom je skinula njihov make-up te je nacrtala drugačija i prirodnija lica, a onda  im sašila ležerniju odjeću. Pune usne, ogromne oči, nevjerojatno bijeli zubi i sjajna kosa zamijenjeni su pjegicama, raščupanom kosom i neurednim obrvama.

“Dječije igračke promovišu nerealnu ljepotu malim djevojčicama koje svoje lutke smatraju najboljim prijateljicama i žele biti poput njih. Uskoro se počinju šminkati ne bi li im što više nalikovale, gube svoju individualnost i ‘stapaju’ se s masom”, objasnila je Sonia koja se iznenadila kada je shvatila da su njene lutke postale popularne na internetu.

Tree Change Dolls promovišu jednostavnu i prirodnu ljepotu, kao i uobičajenu odjeću – topići, štikle i kratke suknje  nisu odjevni predmeti koje djevojke svakodnevno nose, zar ne?

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje