BAFE nagrade: Muška kolekcija studija VAAN-GOOL iz Crne Gore proglašena za najbolju

0
1435
Ivan Golubović - VAAN GOOL

Organizatori Balkan Art Fashion Event-a, manifestacije koja okuplja mlade modne dizajnere iz regiona sa ciljem da promoviše njihov talenat, ostvarili su saradnju sa dvije prestižne modne manifestacije u regionu.

Zahvaljujući tome organizatori Ljubljana Fashion Week-a odabrali su da na svojoj manifestaciji prikažu jednu mušku i jednu žensku kolekciju autora Dejana Popovića iz Srbije i Marie Krnić iz Hrvatske kao predstavnika mladih snaga regionalne scene, dok će Nika Cujić i Tijana Mladenović prikazati svoj rad na Nedjelji mode u Skoplju.

Nika Cujić
Nika Cuijć
Marija Krnić
Marija Krnić

BAFE je takođe dodijelio i nagrade učesnicima sedmog izdanja manifestacije u sljedećim kategorijama: za najboljeg ženskog modela izabrana je Luna Sakradžija, dok je to priznanje u konkurenciji muškaraca dobio Branko Kašerić. Za najbolju žensku kolekciju odabran je rad autorke Ivane Janjić iz Hrvatske, a za najbolju mušku proglašena je kolekcija studija „Vaan-Gool“ iz Crne Gore.

Ivan Golubović - VAAN GOOL
Ivan Golubović – VAAN GOOL

 U okviru sedmog izdanja Balkan Art Fashion Event-a koji je održan u decembru 2015. u okviru 12 modnih revija u Beogradu, svoje stvaralaštvo je predstavilo blizu 60 autora iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Srbije. Učesnici su odabrani konkursom na koji je stiglo je više od 200 prijava iz cijelog regiona.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje