AKTUELNO: SERBIA FASHION WEEK dovodi Anu FENDI u Novi Sad!

0
1518

Čuvena kreatorka i simbol svjetske mode Ana Fendi će 11. novembra na Serbia Fashion Week-u predstaviti svoju novu liniju vina na događaju zatvorenog tipa, dok će tokom trajanja Design Week-a u Novom Sadu predstaviti dizajn keramike, stakla i porculana uz postavku Topo table collection.

Anna Fendi, jedna je od nosećih imena čuvene modne kuće Fendi. Rođena je 1933. godine u Rimu, kao druga od pet najpoznatijih sestara svijeta. Uz njenog saradnika, Karla Lagerfelda, u posljednjih 30 godina, Anna nosi titulu direktora za razvoj svih Fendi kolekcija i svih licenci koje su vezane za ovaj brend.

Nastavljajući porodičnu tradiciju koja traje još od 1925. godine i baveći se modom cijelog života, Ana je učinila Fendi brend poznatim širom planete.
Već ’70-ih godina, čuveni logo FF cijeli svijet upoznaje kao simbol za „fabulous furs“, torbe i aksesoare. Pod njenom kreativnom supervizijom, rodile su se i nove ideje za muške kolekcije, nove modne linije aksesoara od nakita do odjeće za svaki dan.

Serbia Fashion Week, jedina licencirana Nedjelja mode u Srbiji biće održan od 7. do 12. novembra uz učešće više od 50 kreatora iz cijelog svijeta.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje