GALERIJA: Aktuelne boje ove jeseni su i ljubičasta i bordo

0
5230

Sve iako niste tip djevojke koja slijepo prati trendove ili niste ona koja mora da nosi  boje koje su aktuelne te sezone, ove boje nećete moći izbjeći. Jesenja garderoba je u tonovima roze, ljubičaste, bordo, kraljevsko plave i tamno zelene boje. Zato smo mi tu da vam predstavimo ideje koje vam mogu pomoći u kombinovanju ovih boja. Ako neku od ovih boja prosto ne volite, onda je i mali detalj dovoljan da promijeni vaš izgled. To ćete najbolje vidjeti na slikama ispod.

Drečavo roza

Mnogi poznati dizajneri predstavili su svoje kreacije za jesen i mnogi komadi su bili baš u ovoj boji, smatrajući da roza boja ne treba da se nosi samo u toku ljetnje sezone.


Ljubičasta i bordo

To su definitivno jesenje boje i svake godine se nađu među prva tri mjesta omiljenih boja. Ljubičasta je veoma jedinstvena i rijetka, dok bordo često vidimo na ulici. A ako želite da izgledate divno i moderno možete napraviti neke spektakularne kombinacije sa obje boje. Možete napraviti divnu kombinaciju sa bež i crnom bojom i leopard dezenom.  Klikom na sliku otvorićete galeriju. 

 

Kraljevsko plava

Ovu nijansu plave boje mnoge djevojke vole da nose i često je vidimo. Kraljevsko plava je jedna od glavnih boja ove jeseni, tako da ako je nemate u svom ormaru, nabavite je što prije, makar to bila i upečatljiva ogrlica.

Tamno zelena

Ova boja je veoma dobra za kombinovanje, čak i sa svim ovim bojama koje smo naveli gore. Pogledajte ideje koje vam predstavljamo!

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje