Osam čestih problema sa visokim štiklama

0
2286

Oni kažu “Što je peta veća, bliža si Bogu”, a mi kažemo: “Što je peta veća, teže je putovanje”. Visoke štikle su seksi, to znamo; kao i to da one čine naše noge dužim i ljepšim, a samim tim nam i podižu sampouzdanje. Ali cijena ljepote nije jeftina. Svaka žena koja se nekada zaljubila u par štikli sa visokom petom, zna da nove visine donose veliku borbu, od neravnih ulica do vrha ledenog brijega. Sa kakvim ste se sve problemima susreli dok ste bili na visokim potpeticama? Mi vam predstavljmo 8 najrealnijih:

1. Sigurno vam se desilo, da vam se štikla zaglavi na trotoaru ili između podzemnih rešetaka dok hodate? I izgledate kao da vam se tijelo kreće, a vaša cipela ne. Pa se desi još i to da vam cipela spadne… neprijatnost, da.

2. Hodate ulicom, kad odjednom vaš zglob naglo pada na jednu stranu! O da, izvrnuli ste nogu, i koračate kao beba jelen koja uči da hoda… Molite da vas niko nije vidio. A znate da jeste.

3. Pojavite se u visokim štiklama među niske ljude i osjećate se kao da ste pali sa neba. Inače ste visoki, pa ste i obuli visoke potpetice, tako da su vam svi do ramena. Niko vas ne konstatuje, a vi brzo morate da idete, jer obaveze zovu… Šta ćete u tom jatu kompleksa?

4. Imate strah da ćete pasti dok hodate u štiklama? To je normalno. Hodanje uz i niz stepenice, brzo prolaženje kroz masu ljudi, kao i klizavi mermer u zgradi mogu biti opasnost za vas… Niste nikada pali, zar ne?

5. Posle sat vremena na visokim štiklama, izgubili ste cirkulaciju u nogama i vaše pete se pune krvlju. Osjećate neopisiv bol. Uz to imate žuljeve i otečene zglobove. Otići kući ili trpjeti? Ovo drugo naravno!

6. Dok hodate štikla ide malo više unutra, kao da se krivi… Cijelu noć provodite na štiklama moleći Boga da vam se ne slomi štikla!

7. Uzbrdo? Dobro, to ćete izdržati. Ali vraćanje nazad ne pokušavajte u štiklama!

8. Dogovor je pao! Ide se na određeno mjesto i odlučili ste se za štikle. Međutim, poslije dva sata, društvo želi da pije još, ali na drugom mjestu, pa na trećem… mogu li to vaša stopala sve da izdrže?

Uvijek birajte prije udobnu nego prelijepu štiklu. Ipak treba da nosite ono što kupite, zar ne? A sigurni smo da vam negdje neki par štikli koje obožavate ustvri stoji u kutiji… jer su neizdrživo neudobne! Čuvajte vaša stopala i njegujte ih. Muškarcima nema ništa ljepše od ženstvenog i mekog ženskog stopala.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje