18. IMANJE KNJAZ FASHION CONNECTION – Lepa Danojević i Bojana Jovetić predstavljaju kolekcije!

U organizaciji modne agencije Mondaine models, pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Glavnog grada, 18. izdanje renomiranog modnog događaja Fashion conection biće održano 1. i 2. novembra u novoizgrađenom event centru “Imanja Knjaz” u Podgorici.

0
1456

Događaj, odnosno prvi GP Contour dan, otvoriće Nataša Pejović, a iste večeri publika će moći da vidi nove kolekcije brendova Adidas by SportVision, Piazza Italia i Samsonite, kao i diplomsku reviju studenata modnog dizajna Fakulteta za dizajn i multimediju Univerziteta Donja Gorica. Prvi crnogorski diplomci modnog dizajna: Ana Krgović, Marija Rondović i Marija Vujović, tom prilikom će predstaviti kolekcije inspirisane ekologijom i futurizmom.

Drugog, Neven design dana biće prikazane nove kolekcije Dejane Lukić, Sherry Hill, Biljane Tipsarević, Lepe Danojević (Lepa Couture). Crnogorskoj publici će se te večeri premijerno predstaviti i Bojana Jovetić, koja će svoju prvu kolekciju prikazati, simbolično, na rođendan svog brata, našeg proslavljenog fudbalera, Stevana Jovetića.

Lepa Couture
Lepa Couture

Obje večeri biće obilježene velikim koktelom u okviru kojeg će publika moći da degustira specijalitete “Imanja Knjaz”, dok će se za muzički ugođaj na after party-ima pobrinuti violinistkinja Verica Čuljković u pratnji dj-a.Takođe, uz muziku i gastronomski ugođaj, zvanice će biti u prilici da pogledaju i izložbu studenata treće godine modnog dizajna UDG-a, inspirisanu literaturom “Dvadeset hiljada milja pod morem”, “Put oko svijeta za 80 dana” i “Oliver Tvist”.

Zaštitno lice događaja je Milena Kovačević, djevojka koja je postigla veliki uspjeh na protekloj milanskoj Nedelji mode. Nju je, za potrebe zaštitne fotografije Connection-a uslikao italijanski fotograf Angelo Ghidoni, dok će oficijelni fotograf dogadjaja biti Anes Lekić-Lasso.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje