18. IMANJE KNJAZ FASHION CONNECTION: Kolekcija Nataše Pejović publiku ostavila bez daha

0
3938

Osamnaesto izdanje Fashion connection-a u organizaciji modne agencije Mondaine models otvoreno je sinoć na Imanju Knjaz u Podgorici.

Manifestaciju je otvorila revija nove kolekcije proljeće-ljeto 2017. crnogorske dizajnerke Nataše Pejović. Haljine pastelnih boja, inspirisane šezdesetim godinama prošlog vijeka, publiku su ostavile bez teksta. Od materijala preovladavali su svila, brokat i til, a manekenke su na glavi nosile pozlaćene ukrase u obliku lovorovog lista.

Kreacije Nataše Pejović
Kreacije Nataše Pejović

Adidas by Sportvision reviju zatvorila je crnogorska teniserka Danka Kovinić u kojoj su preovladavale trenerke.

Šest kreacija, predstavili su i crnogorski diplomci Modnog dizajna Fakulteta za dizajn i multimediju Univerziteta Donja Gorica Ana Krgović, Marijana Rondović i Marija Vujović, na temu ekologije i futurizma.

Najveći aplauz na reviji brenda Piazza Italia dobili su najmlađi manekeni, a u muško-ženskoj kolekciji preovladavale su haljine, jakne, pantalone, torbe i koferi.

Večeras, od 21H na Imanju Knjaz, u sklopu Neven design dana biće prikazane kolekcije Bojane Jovetić, studija Madam Maya u okviru kojeg će biti predstavljene  kreacije Biljane Tipsarević, Dejane Lukić i Sherry Hill i srpske modne kuće Katrin. Gostima će na koktel žurci, novi singl predstaviti Slavko Kalezić.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje