14. Fashion Connection – nezaboravno veče mode!

0
4119

U organizaciji modne agencije Mondaine models, priredjeno je nezaboravno modno veče u vinskom podrumu Šipčanik u Podgorici.

Svoje modele predstavile su Sherri Hill, Biljana Rosić, Kristina Bekvalac i Biljana Tipsarević. U okviru luksuznog brenda Sherri Hill publika je mogla da uživa u ekskluzivnoj kolekciji večernjih haljina za aktuelnu sezonu , a mlada talentovana Biljana Rosić iz Bara, prvi put prikazala je svoju prvu kolekciju.

Kristina Bekvalac došla je u drušvu sestara Nataše i Dragane i prvi put se predstavila crnogorskoj publici kolekcijom Don’t let the dress wear you. Kristina je istakla da se obradovala pozivu da dođe u Crnu Goru ovim povodom.

“Doći ću uvijek ukoliko me pozovete. Crnogorci su mi super. Rade puno na stilu i iz godine u godinu primjećujem ljepše obučene ljude. Vidim da dosta vodite računa o tome”, istakla je mlada dizajnerka. Inspirisana isključivo ženama, ova kolekcija poručuje da nije poenta pratiti trend.

“U šali znam da kažem da se ne razumijem u mušku modu. Ova revija govori ženama da je potrebno da se one osjećaju dobro iznutra, a da se to svakako manifestuje i reflektuje spolja. Tako da, djevojke, radite na sebi”, rekla je Kristina za naš portal.

Dizajnerka Biljana Tipsarević se takođe prvi put predstavila publici u Crnoj Gori, pa smo na reviji uživali u modelima iz kolekcije  Timless chic za sezonu jesen – zima  2014. Biljana inspiraciju pronalazi u snažnim i samosvjesnim ženama.

“Ovoga puta ostala sam dosledna svom stilu. Izuzetno mi je važan kvalitet materijala i ovog puta imam svilu, čipku, a noviteti su kaputi od kašmira, kao i vjenčanice, njegujem vanvremenski stil koji se ne povinuje modnim trendovima koji nam se vrte u krug”, rekla je kreatorka za Modni Ritam.

Prisutni su imali priliku da uživaju u revijama modnih komada, a na kraju večeri su se opustili uz vino sumirajuci utiske. 14. Fashion Connection-u prisustvovale su sestre Bekvalac, Seka Martinović, Marko Vukotić i mnogi drugi.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo Vas upišite vaše ime ovdje